Over Ons

'Het belangrijkste vinden wij om de klant centraal te zetten en om kwaliteit te leveren tegen een transparant tarief'

De klant centraal:

Het mooiste in ons vak is onze klant te verassen met originele invalshoeken en creatieve ideeën zoals je van een vakman mag
verwachten.

Denk bijvoorbeeld aan de wens van een klant om een onderhoudsvrije tuin te hebben. Nu zou je simpel kunnen stellen dat je een tuin totaal dichtbestraat en weinig of geen groen gebruikt. Wij geven meestal het advies om in dat geval toch wat groen te gebruiken.. alleen dan in de hoogte. Denk aan hagen of hedera schermen.

Ook is het mogelijk om de bestrating in te vegen met onkruidwerend voegzand, zodat het een sterk remmende werking heeft tegen onkruid.

In sommige situaties is het niet nodig om bestrating te vernieuwen, maar voor herbestraten te kiezen zodat er geen puin afgevoerd te
worden en geen kosten zijn voor nieuwe tegels.

Ook kunnen wij rolstoel/kindvriendelijke tuinen maken. Bij het eerste gesprek inventariseren we de wensen en eisen, zodat wij daar met het ontwerp en uitvoering van de tuin rekening mee kunnen houden.

Kwaliteit

Wij werken altijd met hoogwaardige machines in goede staat, zodat wij op veilige wijze goede werkkwaliteit leveren met een hoge productie!

Voor de gebruikte materialen geld dat wij altijd kwaliteit leveren, dus bijvoorbeeld standaard rvs schroeven en L beslag. Uiteraard geldt dat ook voor zand/grond/grind. Dit nemen wij af bij een grote partij die garant staat voor de kwaliteit van de grondstoffen.

Ook leveren wij hardhout van goede kwaliteit, dus vrijwel rechte palen met hoog percentage kernhout. Bij sommige internetaanbieders is kwaliteit minder belangrijk dan prijs, zodat er bijvoorbeeld meer spinthout in zit dan bij onze leverancier, of kromme palen/ schuttingdelen worden geleverd die nauwelijks te gebruiken zijn.

Door jarenlange ervaring is er veel vakkennis aanwezig zodat wij in elke situatie een passende oplossing vinden. Ook werken wij samen
met getalenteerde hoveniers die ieder op z'n eigen werkgebied gespecialiseerd is, zodat wij beslagen ten ijs komen en met originele ideeën en oplossingen komen.

Contact

Voor contact, mail naar info@budgetgroenprojecten.nl

Budget Groenprojecten
Adres: Prickwaert 104, 3363 BE Sliedrecht
Telefoon nummer: 06-33 93 12 04 / 078-20 00 195
KvK nummer: 65798554
BTW nummer: 125593946B01